lördag 11 maj 2013

Miss Cupcake

Tjenare!
Idag har jag bakat muffins som jag kan bidra med till "Miss cupcake 2013". Det blev vanliga vaniljmuffins men sen när toppingen kommer på blir det något helt annat! Jag ska dekorera till temanen "Kvinnligt" och "Bröllop". Det kommer bli skojigt de blir ganska lika men ändå inte...imorgon får ni eran första titt.

Förhoppnings vis går någon in och röstar på oss...det skulle vara guld värt! Jag såg några som hade över 300 röster. Själv är vi glada om vi får över 20 och det har vi fått en gång ;-) Den som hade över 300 röster har ju säkert laddat upp sitt bidrag när tävlingen började och har hunnit få så många röster under alla veckor.

Imorgon ska vi även så lite saker i trädgårdslanden utanför huset. Det blir allt ifrån ätbara blommor, lavendel, morötter, gurka, krasse...allt mellan himmel och jord. Men det bästa är att vi kommer få ut något av att vi odlar. De ätbara blommorna kan man ju tillexempel dekorera "cupcakes" med. Då kommer vi slippa att göra blommor i sockermassa eller sockerpasta. Morötterna till "morotskaka" och lavendel till "macrons" eller "cupcakes".

Ha det bra och hoppas det kommer hända något i era trädgårdsland fram över! // Elin & ida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar