onsdag 27 mars 2013

Pyssel!

Tjenare!
Påsken börjar närma sig med storsteg. Som ni ser är vi redo för påsken här på bloggen, är ni det?! Ni har säkert sätt att det har börjat pyntas med  fjädrar och andra trevliga påsksaker lite här och var, visst är det mysigt! Ni har säkert också sätt att alla har börjat blogga om sina härliga påskiga bakverk och pyssel. Vi har inte direkt bakat något som hör till påsken än, men på fredag, lördag eller söndag så ska vi baka en påsktårta. Kommer blir super, eller det tänker vi i alla fall. Vem vet...man kan ju misslyckas!

Här kommer ett super trevligt pyssel! Vi rekommendera pysslet för både barn och vuxna så varför inte samla hela släkten  för att dra igång!
Jag och min syster fick lite inspiration från en annan blogg och satte igång direkt då vi märkte att vi inte ägde några påskiga papper eller liknande. Så det var bara att sätta sig i bilen och leta i hela stan, pust! I första affären hittade vi ett antal fina papper och köpte de. Men vi skulle ju inte ge oss så därför åkte vi till 4 andra affärer men hittade ingenting...så det var bara att åka hem igen och börja pyssla med de material vi hade.

Besök denna länk för att få beskrivningen!


Inget ägg vad det andra likt! :-)

Såhär blev det när alla ris var samlade. Vi hade även en till hink med ris.

Vi hängde i 7 ägg i varje ris. Vi satte även i några minifjädrar. 
Färgsprak! :-)

Kör hårt och släpp loss! // Elin & Ida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar